Jeg er ret plaget denne gang – og det går ikke bare væk. Men lige nu ser det ud til at jeg holder det stangen – da jeg endelig har fundet noget creme der bare virker  😀

Grunden til at jeg har det her eksem er ganske enkelt den, at jeg har problemer med åreknuder og det kan i slemme tilfælde give problemer med kløe/eksem i huden. Generelt burde jeg bruge støttestrømper, i følge “minsødelæge” – eller også en tur under kniven – men det er noget forfærdelig noget at gå med (for mig) og slet ikke i 25 graders varme.

Problemet er er dog at åreknuderne ikke er særlig synlige og jeg er ikke ret tit præget af dem – så det her eksem er ret mystisk faktisk.

Det er nødvendigt at smøre skinnebenet med det her creme 2-3 gange om dagen og efter jeg begyndte på det er selve eksemet gået meget på retur – men det har også efterladt noget arvæv – men jeg håber at cremen måske kan hjælpe lidt på det også.

Sådan så benet ud i januar måned

Skinnebens eksem 22. januar 2014
Skinnebens eksem 22. januar 2014

 

Og sådan ser det ud i dag.

Eksem-  eller resterne af det 7/7-14
Eksem- eller resterne af det 7/7-14

 

Cremen jeg bruger hedder – Mellisa Citronmelisse creme

Tænk at Mellisa blev redningen – jeg har nemlig altid siden mine drenge var små brugt forskellige cremer mv. af dette mærke – jeg har vist lært at intet slår Mellisa  :;

Loading