Har fået en ny tid hos lægen

Jeg har fået en ny tid hos min læge igen med henblik på det videre forløb omkring mine hænder.

Jeg har brug for at komme ordentlig til bunds i det her – forhåbentlig få en diagnose eller så tæt på som muligt. Alt det frem og tilbage og uvisheden driver mig til vanvid.

Jeg har gode dage – men også dårlige og dage med træthed hvor jeg næsten ikke kan komme op om morgenen og igen om aftenen kan sidde ret op og ned i en stol og sove – det holder bare ikke. Min hverdag er ikke så hektisk at træthed skulle ramme mig på den måde. Jeg har naturligvis beaglerne – og der er gøremål i hjemmet – men så slemt er det jo ikke at jeg skulle sidde ret op og ned og sove midt i den bedste sendetid. Indrømmer at nætterne nogle gange er trælse når jeg vågner med smerter/kolde hænder og må bruge tid på at få styr på det. Det koster nogle gange 1-2 timers nattesøvn – så på de dage er jeg selvfølgelig mere træt om dagen.

Udover det – så er uvisheden det værste – for man prøver jo at læse på tingene og skulle jeg give mig selv en diaginose – ja så passer leddegigt bedst på mine symptomer og alene det kan give mig koldsved på panden 😯 😯

Skulle det vise sig at det er ovre i den bane – så må jeg jo tage den derfra og det ved jeg også at jeg kan gøre. Alene derfor er det nu endnu mere vigtigt at der sættes en betegnelse – så al den her spekuleren kan stoppe.

Ny tid hos lægen er den 25/2 og så skal der ske noget.