vores vej i øjeblikket.

Hr. Mand er nu syg på 3. uge. Og faktisk befinder han sig lige nu på Kolding sygehus. I mandags kontaktede han vores egen læge, og fik tid til først på eftermiddagen. Derefter kom han hjem og sagde han skulle henvende sig hos Akut afd. på Kolding sygehus – da lægen ikke kunne finde en årsag til hvorfor hans infektions tal lå på 120!! Udover det havde han feber.

Jeg kørte så med til sygehuset – vi troede i første omgang at han “bare” skulle have taget nogle mere advancerede blodprøver mv. Tiden trak ud og jeg vil forskåne for yderligere forklaring. Men efter at være tilset af 2 læger – fået taget blodprøver samt røntgen af lungerne plus div. andre undersøgelser – blev de endelig enige i at han skulle blive der. Kl. var da 21 om aftenen – jeg havde flyttet bilen 2 gange – ville ikke have en bøde oveni også – siddet på en meget ubekvem stol og med min dårlige ryg  😥  – jeg havde dog fået lidt vådt og tørt – men forlængst overskredet tiden for min insulin og andet medicin jeg får i forbindelse med min diabetes – ja så måtte jeg altså begive mig hjem uden Hr. Mand.

Ankom til bilen 21:15 – kørte hjem stille og rolig – sigtbarheden var ikke den bedste og jeg valgte at køre bagom for at undgå motorvejen. Var hjemme lige før kl. 22 – fuldstændig smadret af en anstrengende dag. Fik min insulin og lidt vådt og tørt.

Mathias havde taget sig af beaglerne – Oscar er ikke rask endnu efter det seneste angreb og kræver special kost. Men Mathias sad i stuen hos beaglerne hvor i sær Charlie var meget urolig over at jeg ikke var der. Behøver jeg at sige at det var 3 MEGET glade beagler der tog imod moar  😀  og en glad søn  :;

Det var i mandags – i dag onsdag er Hr. mand stadig indlagt. Feber har han stadig – men han får nu løbende antibiotika gennem drop – direkte i blodbanen – og ja det er en lungebetændelse forårsaget af det bøjede ribben – det fandt de endelig ud af via røntgen billederne. I skrivene  stund håber vi han kan komme hjem i morgen – senest fredag. Jeg er desværre forhindret i at køre derned pt. da jeg nu igen er ramt af forkølelse og generelt utilpashed og så tager man jo ikke på sygehuset – men udviser omtanke over for de mange der jo ligger indlagt sådan et sted.

Jeg skal dog hente Hr. Mand når tiden er inde – og her må han så bare bevæge sig ned i ankomsthallen og vente til jeg kommer.

Har hentet Simon hjem i dag – han havde brug for at komme herud – da han selv snotter og hoster – samt nok er lidt bekymret for sin far.

Opdate følger.

Loading