Hr. Mand er i dag blevet opereret og har fået det brækkede kraveben sat sammen med en plade.

Operationen forløb fint og er gået som det skulle.

Hele dagen her er gået med at vente – fra vi stod op i morges ved 6:30 tiden – Kl. ca. 8:30 ankom Falck og kørte afsted med Hr. Mand til Kolding sygehus.

Jeg fik noget morgenmad og så stod den på gå tur med Oscar. Sneen væltede ned her i Fredericia – så det var en temmelig hvid tur vi kom på. Mathias gik med Charlie og Darwin.

Hjemme igen var jeg lidt i haven med Oscar

Oscar og sne
Oscar søger godbidder

Derefter fik jeg lidt forskelligt fra hånden – rent sengetøj på vores seng og vasket op fra aftenen i forvejen.

Bagefter måtte jeg fjerne flere cm sne fra bilen – før jeg kunne køre ud og handle ind. Aftensmaden var nem i dag da vi skulle have rester af kødsovs fra dagen i forvejen – men vi manglede brød og sodavand – og jeg skulle have lidt i baghånden i tilfælde af – at Hr Mand kom hjem.

Ved 15 tiden sendte han en SMS at han nu var tilbage på stuen.

Ved 17:30 tiden igen en besked om at han ikke kom hjem i dag – grunden var den at han havde fået lagt en blokade ved kravebenet af hensyn til at dæmpe smerterne i området – men sidegevinsten var at han havde svært ved at trække vejret ordentligt på grund af det. De vurderede også at han var for usikker på benene til at de ville sende ham hjem.

Det er sikkert meget godt han lige får en nat på sygehuset, hvor de kan hjælpe ham hvis behov er derfor og jeg kan få en ordentlig nattesøvn – for søvn har jeg ikke fået meget af de seneste dage – da han har krævet min hjælp på grund af den skadede arm.

Simon er her endnu og i eftermiddag gik han og Mathias med beaglerne så jeg kunne slappe lidt af.

Nu her i aftenen har jeg tiltagende smerter, hævelse og stivhed i de fleste af mine fingre – grundet de seneste dages hændelser – det er også i mit ene knæ – så jeg håber på en god nattesøvn.

Det vigtigste er dog at operationen nu er overstået og vi kan begynde at se lidt fremad igen. Vi håber vores far er hjemme i morgen – og så må vi tage den derfra.

Loading