Bulletinen herfra er at det stille og roligt går fremad med Hr. Mand.

I dag har han været til kontrol på Kolding sygehus. Trådene blev fjernet og der blev taget et røntgen billede af den skadede skulder. Såret ser fint ud – dog er der lidt rødme som skyldes irritation af de tråde der er brugt – det vil forsvinde igen nu de er kommet væk. Billedet af skulderen viste at det sidder som det skal – så alt i alt var det hele fint.

Der blev talt om smerter – for dem har han desværre en del af – og det skyldes simpel hen den skinne der er sat ind. Han må forvente den kan give problemer generelt – indtil den bliver fjernet til sommer (juli/august)

Om 14 dage skal han retur til Kolding og have taget nye billeder – så det hele er i gode hænder og der holdes øje med hvordan ophelingen skrider frem.

 

I morgen skal jeg køre ham til genoptræning hos fysioterapeuterne – med henblik på en forsigtig opstart med at bruge armen igen.

Hvornår han kan returnere til sit arbejde står hen i det uvisse – for bil kørsel er totalt bandlyst lige nu. Men måske kan han om 14 dages tid måske arbejde lidt herhjemme fra – om ikke andet så bare den halve dag. Han må prøve sig frem hvad han kan/ikke kan.

 

Imens går vinteren sin gang – det er blevet rigtig koldt derude i øjeblikket og det betyder at alle beaglerne nu skal have frakker på, når der står tur på programmet. Det er i sær Charlie – som jo er lidt skrøbelig på grund af alder og Darwin da han ikke danner ret meget underuld. Blæser det ikke – kan de nøjes med en varm trøje på. Er vinden på får også Oscar en trøje på.

Med andre ord er mine hænder og arme på overarbejde lige nu. Hr. Mand der skal hjælpes – beagler der skal på tur og evt. have frakker på – indkøb – bil kørsel – madlavning, plus de ekstra ting der også er  – men jeg får hjælp af Mathias ind i mellem – og selvfølgelig Simon når han er her.

Om aftenen er jeg såå træt, at jeg bare tæller tiden til jeg kan gå i seng og sove.

Ind i mellem slapper jeg af med lidt hækling – hvis min fingre vil være med – eller har gang i et puslespil – der ikke kræver så meget finger arbejde.

Og den allerbedste afslapning er når jeg via you tube kigger på Bob Ross og hans landskabs malerier – det er så afslappende at jeg faktisk kan falde i søvn – virkelig behageligt 😀 – Det er Simon som har ledt mig ind på det, da han selv bruger Bob Ross som afslapning ved sengetid – alene hans stemme er nok til at man bare har det dejligt.

 

https://www.youtube.com/channel/UCxcnsr1R5Ge_fbTu5ajt8DQ

Loading