Kylling lasagne

Home / Aftens mad / Kylling lasagne

Jeg var lige en hurtig tur i Aldi i dag, da vi manglede lidt brød. Aftensmad skulle vi også have – da alt fra Julemiddagen er  blevet spist. Og hvad finder man lige på, når det stadig er Jul og folk stor hamstrer i Aldi. Det er med at få fingerne i fadet hvis du skal have noget. Jeg kunne først komme afsted ved middagstid – for der var jo lige 2 beagler som skulle luftes og de er første valget.

Som ventet var der ikke meget at hente – men jeg fik da 8 gode osteboller, som stadig var lidt lune, så vi kunne få en ostebolle til eftermiddags kaffen og en til vores godnatmad i aften.

Aldi havde en del kyllingbryst til “stop madspild” – så jeg tænkte vi kunne lave en lasagne med det. Jeg købte en pose revne gulerødder og noget revet ost, samt en lille brik bechamel sauce – resten havde jeg derhjemme.

Beaglerne skulle også have og heldigvis havde Aldi det gode hakkede kylling kød jeg køber til dem – så der kom lige 3 pakker hakket kylling med i indkøbsvognen også. Udover det også et par andre ting som vi manglede.

 

Hjemme igen gik Hr. Mand i gang med at tilberede det hakkede kylling kød til beaglerne – så der er til nogle dage til dem.

Og så lavede han kød sovsen til lasagnen.

 

Kylling bryst fileterne blev skåret i mindre stykker og svitses i en pande. Derefter kom der over i en større gryde og tilsat gulerødderne samt Aldis tomatsauce basilico. Smagt til med salt/peber.

Så skulle den samles. I bunden af et ildfast fad kom der lidt bechamel sauce – derpå lasagne plader – så kød sovs – og så fremdeles til lasagnen var bygget op. På toppen kom der revet cheddar ost.

Det hele kom på køl så den bare skulle smides i oven når spisetid nærmede sig.

Jeg elsker den slags retter – da opvasken bliver minimal – da jeg tog opvasken efter Hr. Mands madlavning.

Så var det tid til hygge med ostebolle og kaffe samt spille lidt Sims.