Jeg er gået i gang med endnu et hold cafe gardiner. Da de er beregnet til omkring Påske tid – har jeg denne gang valgt en solskins gul farve.

Gule farver leder jo automatisk tankerne hen på forår – samt ikke mindst Påske. Da Påsken i år falder sent – vil jeg tro jeg har en rimelig chance for at kunne nå en del.

Gul er en farve jeg bliver og er,  rigtig glad i låget over – men sådan har jeg det generelt med de lyse farver. Og da det stadig bliver tidligt mørkt og ofte også er gråt i vejret i løbet af dagen, er det da bare med at få fyldt på af de der glade farver.

Samtidig må jeg sige at jeg er rigtig glad for det her cafe gardin projekt jeg har kastet mig over. Dels fordi det er noget der er til at komme igennem – og dels fordi jeg ikke skal sidde med en masse garn og dermed et tungt arbejde mellem hænderne. Jeg kan løbende tælle “lapperne” hurtig igennem – så der kun er xx antal tilbage. Udover det kan jeg styre det hvis mine hænder er ved at stå af, så jeg kan ligge pauser ind. Nogle gange er det nødvendigt at tage 2-3 dages pause til mine hænder og arme er klar igen.

Jeg hækler denne gang i mayflower 8/4.

 

 

Loading