Har i dag lavet en anderledes lasagne – hvor kødet er hakket dådyr.

1 kg hakket dådyr kød

løg og hvidløgs pulver efter smag

Kødet brunes sammen med løg/hvidløgs pulveret til det har løsnet sig

 

derefter tilsættes paprika ca 3-4 tsk.

250 g. skivede champions (færdigkøbte) og 1 pose færdigrevet gulerod (350 g) tilsættes.

Tilsæt konc. tomat (jeg bruger det i tube) svarende til 3-4 spsk.

rør det hele sammen.

Tilsæt nu 2 glas færdiglavet tomat sauce (anbefaler Aldis med det grønne låg),  engelsk sauce – ca 5-6 spsk og vildt bouillon efter smag.

Retten smages til med peber. Lad være med at tilsætte salt på grund af engelsk sauce og vildt suppen.

Det hele simrer for svag varme 20 – 25 min.

 

Læg lasagnen sammen. Kom først lidt sauce i bunden – derefter lasagne plader – så kød og lidt mornay sauce – indtil den har den størrelse man ønsker.

Jeg fik en stor samt to mindre (som Simon skal have)

På toppen kommer man bacon i skiver – og INGEN ost

Lasagnen trækker ca 15 min. før den sættes i ovnen ved 180 grader – ca 30 min.

 

dådyr lasagne
dådyr lasagne