I disse varme tider gider jeg bare ikke svede over komfuret – og så er crockpotten uundværlig. I det hele taget er jeg ret glad for min “Fru potte” – for intet er nemmere end at lade “hende” lave maden. Min crockpot er ikke kun en slowcooker – den kan brune (ret effektiv) – den har ovn – og selvfølgelig langtids stegning High/low

4 løg og 4 fed hvidløg snittes og brunes i “Fru potte”

tilsæt 750 g. god oksekød (kødet fra gris og ko kan anbefales)

Kødet brunes sammen med løg/hvidløg.

Derefter tilsætter jeg oregano, basilikum, salt, peber og boulion pulver – samt en god klat konc. tomat

Tilsæt revet gulerod efter smag – jeg brugte 350 g færdig købt revet gulerod.

Til sidst kom jeg et glas barilla tomat m/basilikum ved.

Låg på og på HIGH ca 3 timer.

Smagen er meget bedre på denne måde – det blev virkelig en lækker blød og cremet kødsovs som vi spiste med ny kogt spagetti og revet mozzarella ost

kødet brunes
klar til high funktion

 

og så skal der spises