Det er juleaftensdag – julen er kommet – men desværre ingen hvid jul som den vi havde sidste år.

Vi fejrer en stille Juleaften og efterfølgende dage. Vi skal spise Kamsteg, brune kartofler, franske kartofler, bønner og en traditionel sovs til. Desserten i år er den populære Mandeltærte – som egentlig er en diabetiker kage – i år er der ingen mandelgave – det er vi for gamle til her i huset. Men julegaver får vi senere på aftenen – de venter under juletræet. Darwin får også julegaver.

I år er det den første jul uden vores elskede Oscar som vi mistede i september. Han er stadig meget nærværende – så han vil  være i vores tanker – ligesom Charlie også stadig er det.

Det har været et trist år på mange områder – krigen i Ukraine som ingen ende tager, el og fødevare priser, min mands helbred – som heldigvis har forbedret sig, men som han ikke slipper af med, mit eget helbred udi diabetes, mine mange gigt problemer –  covid – og så tabet af Oscar har virkelig sat sit præg på os i år.

Nu skal Nytåret bare overstås hurtigt af hensyn til Darwin – heldigvis har der ikke været så mange fyrværkeri skud herude endnu – og så ser vi frem mod foråret.

 

Darwin ønsker Glædelig Jul

 

 

Loading