Jeg lider stadig under følgevirkninger af kolesterol medicinen Crestor!

Jeg har fået medicinen af 2 omgange. Første gang fik jeg 10 mg – men fik efter en periode sat doseringen ned til 5 mg pr. døgn.

Samlet set har jeg vel fået medicinen gennem 1½ års tid. Nuvel det holder kolesterolet nede – man nærmest drænes for det via leveren, hvilket i den sidste ende jo er unaturligt, da vi alle har brug for en vis portion kolesterol. Uanset hvad og hvor mange piller du æder vil leveren arbejde på højtryk med af forsøge at danne kolesterol igen.

Jeg har været præget af uforklarlige symptomer – som hovedpine, væske ophobninger i kroppen (især ansigtet) – følt mig 20 år ældre, været træt og udslidt kl. 15 om eftermiddagen, været irritabel, deprimeret, sortseer, forstoppelse, og sidst men ikke mindst så mange muskelsmerter at jeg troede jeg skulle gå til. Mine knæ, mine arme, mine skuldre, min ryg – alt har været angrebet – skiftevis det ene, så det andet sted. Der var ingen mønster, men angrebene kom i flæng uden nogen forklaring.

Nu her 3 uger efter jeg stoppede med Crestor, bliver jeg stadig “angrebet” i sær i mine arme, knæ og skuldre. I nat har jeg så og sige siddet oppe fordi jeg ikke kunne finde ro til at sove. Det har gjort ondt i min højre arm og hånd som ind  helvede og i dag har den stået på Ipren så jeg kunne få lidt ro og være til.

Jeg skal ikke belære andre om hvad de skal eller ikke skal – men jeg har erkendt at mit liv er for dyrbart til at blive ødelagt af sådan noget medicin.

Man kan jo læse denne side askapatient.com – søg på Crestor og læs hvilket helvede folk har tilbragt på denne medicin – jeg er glad for jeg ikke er alene selvom det er en ringe trøst og jeg forfærdes over at folk skal eksperimneteres med på denne måde, uden af der gives advarsel om hvad man går ind til  😯

Man kan også læse denne side. http://helsenyt.com/frame.cfm?id=3891&sprog=1&grp=9&menu=3

Mon så ikke man er overbevist??

Jeg håber bare mine muskler ikke har taget varigt skade – man kan aldrig vide og når jeg skal til læge senere på måneden her – ja så skal jeg nok fortælle hende hvor skabet står 😉

Loading