I dag har jeg været til kontrolsnak hos “minsødelæge”

Jeg fik for cirka 14 dage siden taget blodprøver, urin prøve og hjerte kardiogram og i dag skulle “dommen” falde.

Jeg vidste på forhånd at mit blodsukker var for højt – jeg tænkte det lå meget for højt – men det gjorde det ikke sådan som jeg havde frygtet. Efter den gamle skala ligger BS profilen på 9 – det er naturligvis for højt, når man har diabetes – men set i lyset af de seneste 2 års begivenheder på det personlige område – nære familiemedlemmer som er gået bort og bekymringerne i forbindelse med at dele bo mv – samt også kommunens voldsomme spare planer som har ramt min ældste søn – læg dertil ½ år med en betændt kæbe og smerter derfra. Så jo jeg har været hårdt spændt for og “minsødelæge” mener at det er noget af årsagen til at mit blodsukker er blevet lidt for meget af det gode. Jeg har ikke været god ved mig selv – hvilket også er noget jeg allerede nu arbejder på, skal blive bedre igen.

Udover det så er der “sjovt” nok ikke noget som helst at sætte en finger på hvad angik min urin prøve – som lå langt under normalen. Hjerte kardiogramnet var også helt som det skulle være – jeg havde endda tabt 1½ kg – det er “kun” blodsukkeret,  den er gal med.

Kolesteroltallet ligger på 5,4 – ikke særlig højt – men efter lægernes og sundheds myndighedernes anbefaling for højt når man har diabetes. Det kan dog pt. ikke være anderledes da jeg IKKE vil have medicin som kan forværre blodsukkeret, samt give mig en hulens masse smerter i kroppen – nul putte  :;

Planen er nu at jeg skal forsøge at få blodsukkeret mere under kontrol – er derfor sat op i insulin – dog med forbehold for at jeg ikke må gå lav – så her må jeg lige eksperimentere lidt. Der er planlagt nye blodprøver allerede i august – da “minsødelæge” gerne vil følge mig tæt for en tid – det er også ok med mig – og holder det ikke stik må jeg lige forbi sygehuset, så må de komme op med en anden løsning. Jeg ved jo hvordan jeg skal gøre – da jeg ikke er ny udi diabetes, men har haft sygdommen i snart 20 år – derfor er jeg selv ret sikker på at det handler en del om min psykiske tilstand som har givet en masse spekulationer, sorg og dermed har jeg ikke passet nok på mig selv, da overskuet bare ikke har været der.

Loading