Efter at have “kæmpet” i lang tid – det vil sige over 4 måneder, har jeg måttet kaste håndklædet i ringen. Jeg må erkende at jeg ikke kan bruge glucosamin – af den simple grund at det er lavet på skaldyr. Jeg får hverken udslæt eller noget – men jeg har haft så mange gener med min mave, at jeg ikke længere vil byde mig selv det her mere. Jeg vidste godt det var tvivlsomt, for jeg kan nemlig ikke spise hverken rejer eller andre former for skaldyr uden at få ondt i maven i en vis mængde.

Nu havde jeg så påvirket mig selv gennem mere end 4 måneder og problemer med oppustet mave samt vekslende toiletbesøg har så gjort at jeg har valgt at stoppe.

Men hvad så? – Det hjalp sådan set fint på mine slidgigt problemer – så  hvad vælger man så af alle onder? Ondt i maven? eller ondt i leddene? Begge dele er faktisk lige så slemt – så jeg har jagtet et alternativ – for ondt i leddene gider jeg så vidt muligt heller ikke kæmpe med.

Jeg faldt så over Avosol R – som er et avocado produkt og beregnet til at styrke brusk funktionen i kroppen – så det har jeg nu kastet mig over og vil prøve kræfter med de næste 4 måneder, for at se om det har en effekt.

avosol R

Loading