Mine hænder har det ikke synerligt bedre  og dog er der indtrådt forandringer

Hvordan skal jeg nu forklare? Det er sådan noget som kommer og går. Om morgenen kan det sidde i tommeltotten f.eks. – og gør allerhelvedes ondt. Jeg er ude af stand til at klemme tandpasta ud af tuben – holde el kedelen mens jeg fylder vand i – smøre et stykke rugbrød – tage min insulin fordi jeg trykker stemplet i bund med tommeltotten. Siden weekenden har det nu siddet i samme tommel på højre hånd – kors jeg er træt af det  😡  – Det betyder at jeg skal tænke mig godt om hvad der skal laves til aftensmad – noget jeg ikke skal hakke og snitte for meget med.

Her til aften er det nu gået i sig selv – men er så småt startet i venstre håndled – hvor der høres en tydelig klikkelyd når senen flytter sig. Så manden har måttet lave mad i dag – da vi skulle have andebryster i anledningen af Mortens aften.

Jeg skal hele tiden tænke fremadrettet – for i morgen kan det sidde i ringfingeren eller pegefingeren – ja sågar i albue eller skulder.

Når alt det her er sagt – så går det fremad trods alt – for jeg har dage hvor jeg ikke mærker noget – og så kan der gå 1 uges tid – så kan det bryde ud igen.

Jeg tager det som et tegn på at alle de kost tilskud jeg tager gør en forskel et eller andet sted. Jeg har sågar været på ingefær/citron kuren – men da jeg har særdeles svært ved at få det ned er den droppet igen – desuden skal jeg skrælle ingefærene og det kan mine hænder ikke holde til.

Jeg spiser hver dag – og hold nu fast – 2 avosol – 1 ester C 200 mg – 1 gele royal – 3 longo vital ekstra – 1 chrom – 1 magnesium – de to sidst nævnte er for at støtte min diabetes.

Meningen med alt det ovenforstående er at opnå så lidt smerter som muligt – da jeg ikke ønsker at tage såkaldt gigt medicin – til nu har pamol/panodil kunnet hjælpe og i rigtig slemme tilfælde både panodil og ipren. Smertestillende tager jeg kun i yderste konsekvens – da jeg så prøver at bevæge de ramte led igennem for at øge blodgennemstrømingen og tage varme på derefter.

Udover det prøver jeg at droppe det salte kød pålæg – og spiser i stedet rester af det kød vi får til aftensmad – samt masser af grov bønnepostej som har erstattet leverpostejen – jeg indtager også omkring 3 glas soja mælk hver dag (naturli) – Jeg drikker masser af vand og dansk vand – samt erstatter den ene kop kaffe med en kop te.

Resultatet er at jeg ikke længere er så træt mere – for bare få uger siden var jeg så træt om aftenen at jeg dårligt kunne sidde oprejst – den træthed er væk og i stedet er der indfundet sig en anden energi – som også har givet mig en sundere kulør i ansigtet.

Jeg bruger hver dag i flere timer mine Back on track håndledsbind og det må jeg sige har haft en positiv virkning – da jeg oplever en helt anden varme i leddene når jeg har dem på. Udover det bruger jeg de her halve uldne vanter – dem uden fingre og som går ud over hænderne. Da jeg desværre ikke kan strikke dem selv er jeg nødsaget til at købe dem – men sådan må det nødvendigvis være i mit tilfælde.

Jeg skal også have fundet noget lignende til mine knæ – for de er også angrebet af slidgigt.

Loading