Hele ugen her har stået i sygdommens tegn. Både Hr. mand og Mathias har haft det dårligt. Hr. mand har været så svimmel – måske noget med balance nerven som er kommet og gået.

Mathias har været utilpas – frosset – haft små feber og ondt i maven/kvalme. Sikkert noget han har slæbt med hjem fra VUC – det går i det hele taget “godt” – Så starter han lige efter Jul og her viser det sig at halvdelen af klassen har ligget syge i juleferien og ja nu er det så gået videre til ham – jeg har svært ved at se hvordan han når den 9. klasses eksamen – det begynder at gå derhen af at det er bedre han stopper – dels af hensyn til helbredet – dels så han kan gå i gang med fjernundervisning.

Selv fejler jeg ikke noget – men har jo ageret sygeplejer – købt ind –  lavet mad – hjulpet Simon –  vasket tøj for Simon – gået med beagler både om formiddagen og om eftermiddagen. I morgen bliver også travl med beaglerne og handle ind sammen med Simon og hvad der nu kommer. Så er altså lidt træt i øjeblikket  {45}

Min højre hånd har et mindre udbrud – da jeg for at spare tid i går klippede kyllinge kød i tern med en saks – og det kunne mit håndled og tommeltot ikke holde til – suk altså  {17}

Loading