Jeg er desværre rendt ind i noget sygdom. Jeg har ikke nogen anelse om hvad det kan være. Men jeg har haft det så varmt henover weekenden og første del af ugen her. Jeg har svedt – taget tøj af/på  – og om natten sovet uden noget på, haft ventilatoren kørende og vinduerne på fuldt gab – og har sikkert derfor fået træk.

I hver fald havnede jeg i den situation at jeg i går vågnede op til en rigtig dårlig mave og så gik det ellers slag i slag der ud af. Jeg var træt, havde feber, frøs, var døsig – kunne intet spise, men drak en del dansk vand – blodsukkeret var himmel højt – udover det havde jeg betændelses tilstande i min venstre albue som var hævet og gjorde ondt – det samme om div. fingre – så noget rasede bare rundt i kroppen på mig.

Til morgen – efter en feber rig nat – var appetitten bedre – men blodsukkeret stadig for højt. Besluttede at tage en dase dag – så Mathias gik med beaglerne, mens jeg sad på mit smertensleje. Min mave er stadig i uorden – men dog i bedring. Betændelsen i albue og fingre har lagt sig igen – dog er hænderne stive. Her i eftermiddag siger feber temp. 38,2 – så noget er ikke som det skal være – der er indtrådt kraftig hovepine – havde jeg også i går.

Jeg håber dase dagen i dag og den kommende nat gør det bedre – så jeg kan komme i gang med mine daglige sysler igen.

Billedet er fra sidste år - men sådan omtrent så min albue ud i går aftes.
Billedet er fra sidste år – men sådan omtrent så min albue ud i går aftes.

Loading