her op til Jul at nogle ting skal tage fart?

Søndag eftermiddag da Hr. Mand var i kælderen for at hente en taske til sit harbengut (han skulle jo på kursus i København) — Ja så opdagede han at varmtvands beholderen dryppede  :-S

Der kom så en spand under og så måtte vi bare holde øje, for helt katastrofalt var det jo ikke.

Mandag stå vi op 5:30 – så kørte jeg Hr. Mand på banegården for han skulle med toget lidt over 6. Hjemme igen gav det ikke mening at gå i seng igen, så jeg bevæbnede mig til en meget lang dag. Simon var hjemme, da jeg skulle køre ham til tandlæge. Det er en af de ting han har det svært med og behøver støtte til. Begge drenge var også tidligt oppe – så formiddagen blev brugt på at lufte hunde mv.

Hr. Mand havde i mellemtiden lavet aftale med en VVS som skulle komme ud tirsdag og kigge på tingene.

Simon kom til tandlæge og så spiste vi alle 3 aftensmad sammen. Efter det kørte jeg Simon hjem til sig selv.

Mathias og jeg var ret trætte og efter lige at have tømt spanden i kælderen gik jeg på hovedet i seng ved 23 tiden og snorksov lige til ved 8 tiden tirsdag morgen.

Tirsdag eftermiddag kom VVS og dommen var jo klar – at varmtvands beholderen skal skiftes ud med en ny ny modens en – da den der er nu stammer helt fra huset blev bygget i 1949. Udover det skal div. rør også udskiftes – suk suk suk – men det vidste vi godt og vi må vælge den dyre løsning – også fordi huset her jo i fremtiden – indenfor en 10 års periode –  gerne skulle kunne sælges.

Den del koster os nu små 30.000 – udover det har vi en udendørs trappe der skal fornyes med en ny her til foråret  samtidig skal vi have en ny hoved og terrasse dør.

I næste uge lige før jul – bliver varmtvands beholderen udskiftet – vi forventer det vil tage en dags tid – så håber på mild vejr da vi så ikke har varme eller varmt vand.

Ugen her er gået fint – bortset fra den utætte varmtvands beholder og det er allerede fredag i morgen – og så kommer Hr. Mand hjem igen.

Jeg har sørget for at der nu er fyldt op med hunde foder til ind i januar/februar – samt fået vildtkøllen hjem som vi skal spise nytårs aften. På mandag skal kalkunen op af fryseren så den kan tø ordentligt. Jeg skal lave is til desserten –  og ja nu er Julen pludselig meget tæt på.

Weekenden skal bruges til at gøre plads i kælderen så VVS folkene kan komme til.Samt at få hentet et juletræ – de nåede vi ikke sidste weekend.

 

Loading