Jeg er træt helt ind i knoglerne i øjeblikket. Det skyldes til dels Hr. Mands mystiske sygdom – som nu kører på 2. uge. Dog er bulletinen – at der er fremgang så småt. Han spiser noget mere og bedre – men er MEGET træt – men noget sker der.

Mig selv er drænet – det har taget hårdt på mig at hverdagen blev vendt på hovedet – jeg er desværre ikke så god til den slags situationer. I dag har jeg haft den ondeste  hovedpine i mands minde – men det er heldigvis taget af her hen under aften.

Lige så snart der er en lejlighed sidder jeg og laver ingenting – eller det vil sige, jeg har været kreativ med mine hænder.

Og det er der kommet det her ud af:

Hvad er det?

Ja det ligner jo bare et eller andet – lige op og ned – og det er det vel egentlig også – men det skal blive til noget – Hvad? – vil jeg fortælle i et andet indlæg – men jeg er halvvejs og strikker i hjertegarn ragg-strømpegarn jacquard – fordi jeg havde nogle rester liggende af det.

I morgen står kalenderen på marts – den første forårs måned – så tiden er vist snart inde til at gøre siden her lidt mere forårs agtig.

Loading