Så her hen under aften er Hr. Mand stadig indlagt på Kolding sygehus!!

Jeg har ikke været dernede – men talt med ham og SMS’et i løbet af dagen.

Han kom først på afd. i går aftes ved 19 tiden – så han lå længe på opvågningen 🙁

Et af problemerne er at han ikke kunne komme af med vandet – så i går aftes måtte de tappe 900 ml og da kateteret åbenbart er gået lidt skævt ind – kom der irritation i urin røret så de måtte sætte kateter ind igen. Det har han i skrivende stund stadig ikke fået fjernet.

Et andet problem var selve sårerne – 4 styk hvoraf det ene var gennem navlen – det andet oppe ved brystbenet og de to sidste i højre side udfor der hvor galdeblæren sidder/sad.

Navle såret blødte efterfølgende – så det rendte de og holdt øje med. Men han kom i gang med at spise i går aftes.

I dag hvor bedøvelsen er ude af kroppen har han desværre fået slemme smerter – så meget at de har måttet give morfin. Der kan godt sive galdevæske ud i området når man fjerner den – så smerterne har været koncentreret omkring det område. Desuden blæser man luft ind i bughulen for at lette på tarmene – så området omkring lever og galdeblære blotlægges – så man kan operere. Hele operationen foregår gennem kikkert via navlen og så bruger man div. redskaber gennem de andre huller man laver indtil galdeblæren.

Nu venter vi så på at han kommer i gang med at kunne lade vandet igen – så håber meget han kommer hjem i løbet af weekenden. Intet er sikkert og ikke to operationer er jo ens – så han kommer nok ikke lige på arbejde på mandag 😉

I morgen kører jeg uanset hvad derned og kigger til ham – så vi tager 1 dag af gangen og ser hvordan billedet så ser ud.

Loading