Kalenderen siger 1. september i dag – og dermed er det officielt den første efterårs måned. Kors jeg syntes tiden render derud ad og man følger bare med og pludselig er året omme igen – og det hele starter påny.

Året her har jo stået i sygdommens tegn. Der kom lige en galdeblære og div. andre ting i vejen – men det er jo heldigvis noget der er slut nu – det er bare op helingen der mangler.

Hvad mig selv angår – ja så har året heller ikke været så godt for mig, i det mine hænder og arme bare ikke har det godt. Jeg har bidt tænderne sammen så godt jeg kunne, men må nu erkende at visse ting må ændres – i hver fald for en periode – så må jeg se hen af vejen hvordan det hele vil gå.

Det betyder farvel til mit elskede garn og syslerier med strik og hækling. I dag har jeg pakket det væk – og så må jeg se hvordan det går. Kommer jeg ikke i gang igen vil jeg se om jeg kan afhænde noget af garnet – men lige nu er jeg bedøvende ligeglad – da mit helbred betyder mere end det.

Jeg har brug for mine hænder – for jeg har jo 3 beagler og det skal IKKE gå ud over dem, at jeg ikke kan håndtere dem eller gå ture med dem. Jeg har taget dem til mig fordi jeg vil dem – så den er ligesom ikke længere.

Jeg skal jo også kunne håndtere mig selv – samt lave ordentlig mad – grundet den sygdom jeg har. Det betyder også at jeg bedre kan tage min medicin – som jeg jo skal bruge mine hænder til når jeg skal føre sprøjten med insulin – en meget vigtig del 😉

Jeg har dog hentet mine malebøger frem og vil i gang med puslespil igen – for det er nu engang ikke så hård ved mine hænder – som effekten af håndarbejdet har haft,

I går fik jeg sørme lavet drømmekage og tilberedt noget ordentlig aftensmad – så gør det ikke så meget at hænderne smerter om aftenen – for da kan jeg med god samvittighed sætte mig foran TV’et og nyde en film eller serie.

Denne weekend skal vi slappe af – velvidende at Hr. Mand er på vej i bedring. Han begyndte at arbejde torsdag – så har allerede nu 2 arbejds dage bag sig. Han er træt – men sådan må det være lige i starten og det er sikkert sundt at få tankerne hen på noget andet.

Jeg elsker efteråret – selvom det bliver tidligere mørkt – så er der en vis charme over efteråret. Jeg elsker at se naturens farver og opleve den mere friske luft der kommer. Efterårets palet af farver har en helt speciel effekt på mit humør – så ingen tvivl om at det er en af mine favorit perioder i årets gang. Den samme effekt har foråret på mig – når alting vågner op påny. Der imod er jeg ikke så vild med sommeren og vinteren.

Jeg sad her til eftermiddag ude i haven og kunne tydelig fornemme at årstiden er ved at skifte. Birketræet er allerede blevet tyndt i toppen og overalt ligger de visne gyldne blade på græsplænen. Beaglerne har fået en anden energi – det er som om, den mere friske og klare luft er noget de godt kan lide.

Jeg ved dog også godt at når vi nærmer os Jul – så lukker jeg i, da den mørke tid bestemt ikke er noget jeg er vild med. Mørket om morgenen kan godt få mig til at trække ekstra op i dynen – he he

Loading