Eftersom noget nu tyder på at det IKKE er mit håndarbejde der er grunden til de problemer jeg har med mine arme og hænder – så er jeg fast besluttet på at jeg forsætter med at hækle og strikke i det omfang jeg kan. Tingenes gang må bare tage den tid det tager og når min sygdom er i udbrud – så må jeg bare holde pause i mens. Jeg har dog af hensyn til mig selv valgt ikke at tage munden for fuld og lytte godt til mine hænder – er der det mindste ubehag – så stopper jeg bare og laver noget andet.

Jeg er lige nu i gang med at finde ud af hvilken type garn der er bedst at arbejde med for mine fingre – derfor skifter jeg lidt rundt mellem det og prøver mig frem med hvordan det påvirker mig. Uldgarn er generelt godt at have mellem hænderne fordi det varmer og her arbejder jeg lidt på hvilken tykkelse garn det i så fald er bedst med.

Bomuldsgarn er køligere at arbejde med – også her spiller tykkelsen på garnet en rolle. Bomuldsgarn kunne meget vel være løsningen i sommerperioden – da det er der min sygdom er mest i ro – sådan har det da været hidtil.

 

tykt uldgarn nål 5
bomuldsgarn 8/4 nål 3-3,5

Loading