Hjemmeskolen.dk – som er en af mine hjemmesider – oplever et stigende antal besøgende i øjeblikket. Der er pludselig kommet run på hjemmeundervisning – da landets skoler som bekendt er lukket ned som følge at Covid-19 situationen.

Jeg har derfor været inde og opdatere lidt på siden her og der – blandt andet sikret mig at div. links stadig fungerer og er også i gang med at finde nyt frem til siden.

Som gammel hjemmeunderviser sidder det stadig i mig – for jeg hjemmeunderviste jo mine sønner gennem små 6 år og det er en tid jeg ofte tænker tilbage på med glæde og i sær alle de udfordringer det gav mig som forælder. Jeg har aldrig betragtet hjemmeundervisning som noget svært – men taget det i den rækkefølge det hele kom. Min “undervisning” dengang gik på begrebet unschooling – hvilket man mest kan oversætte som fri læring – hvor man netop lader sine børn lære i eget tempo og i en hvilken som helst rækkefølge.

I dag kan man sige jeg har et ret specielt bånd til mine sønner – for vi kan snakke om alt – netop fordi jeg jo kom MEGET tæt ind på dem i disse år – det er og var en stor gave både jeg og sønnernes far gav vores sønner og som har været med til at forme dem til det de er i dag.

Selvom det naturligvis var lidt svært i starten – så fandt jeg hurtigt den rette hylde og derfra så jeg ikke længere tilbage, for det var der ganske enkelt ikke tid til.

Min hjemmeside: http://www.hjemmeskolen.dk  

Loading