Der er nu gået 14 dage siden Hr. Mand blev sendt hjem for at arbejde. Situationen kender vi alle – Covid-19

Vi får det til at fungere – jeg passer mine daglig dags ting selvom Hr. Mand sidder og arbejder – nogle gange kan jeg selvfølgelig blive lidt “irriteret” af de samtaler han er nød til at tage eller et møde han skal deltage i via PC – men alt i alt går det.

Jeg er hver dag ude i den friske luft via mine gå ture med beaglerne – og så har jeg bilen hvilket jo er en luksus – da jeg så nemmere kan handle ind. Jeg indrømmer jeg er ved at få pip over alle de regler der er i butikkerne – nogle er mere strikse end andre og i dag fandt jeg også ud af at jeg ikke længere kan/vil handle i vores lokale netto (det var første gang jeg var derinde siden “hold afstand” kom i stand) – da trængeslen er al for tæt – grundet butikkens indretning  – så her springer jeg over i fremtiden. Jeg er også blevet mere hysterisk og medbringer min egen håndsprit, som jeg bruger når jeg er kommet tilbage til bilen.

I det hele taget er jeg blevet mere hys omkring håndvask mv. Hjemme bruger jeg ikke at spritte hænder – her nøjes jeg med vand og sæbe – og det slider desværre på min sarte hud, så der skal rå mængder håndcreme til bagefter.

Jeg forsøger at bevare overblikket – men følger ikke alt i medierne – for jeg har ligesom sat en stopklods der siger at jeg også må bevare hovedet koldt, så jeg ikke ender ud i en psykisk nedtur.

Det betyder at jeg vælger mine computerspil, garn, beagler, gode bøger, film og serier til.

 

Men hr. Mand har været hjemme – har han haft fødselsdag – og her fik vi lidt godt at spise og denne kage

kanel sno brød

Opskrift følger senere.

 

I dag er Simon hjemme og her lavede jeg lasagne til aften – samt lavede en til ham, som han kan få med hjem – så han har nem aftensmad en dag.

lasagne med kalvekød

 

Den opskrift kommer også på senere.

 

Jeg er så småt i gang med at planlægge Påskens madplan – for jeg har indset at jeg ikke længere har lysten til at farte rundt og handle som tingene er lige nu – og derfor må jeg lige få opbygget et mindre lager af forskellige ting – så jeg ikke skal afsted så tit.

 

Loading