Hurtig mad i weekenden?
Køb en færdig lavet rulle tærtedej – den fra Aldi kan anbefales
Jeg lavede to da der så kunne blive lidt til frokost dagen efter – samt at Simon kunne få noget med hjem også.
jeg brugte:
450 g. hakket kylling
2 røde peberfrugter i tern
200 g. bacon i tern
frost majs efter smag
urte salt og peber efter smag evt. oregano/basillikum.
Bacon tilberedes på en pande – og kommes på køkkenrulle så fedt suges fra. På den samme pande brunes kylling kødet og når det er løsnet tilsættes peberfrugt og majs – samt krydderier efter smag. Tilsæt baconen og vend den sammen med kødblandingen.
Tærtedejen foldes ud i en tærteform og kødblandingen tilsættes – der er nok til to tærter.
slå 6 æg ud i en skål og tilsæt 12 spsk. laktosefri minimælk (eller almindelig mælk) samt urte salt og peber. Pisk æggene let sammen med en gaffel og kom halvdelen i hver tærteform.
Drys revet mozzarella over og bag tærterne med varmluft og bundvarme 180 grader ca. 30-40 min. alt efter ovn.
Man kan servere salat til.