Året er snart passeret – men det kommer jeg nærmere ind på i et senere indlæg.

Julen 2022 står for døren og med en energi og pris krise må man sige at langt de fleste af os er sat op i en krog på det område og må tænke alternative ideer ind i billedet – helt så slemt er det ikke her – men jeg/vi tænker meget over vores indkøb samt vores brug af energi og det vil også præge vores Jul dette år.

I december måned vil jeg ikke kaste mig ud i større puslespils projekter – men jeg kommer med en Julekalender. Ligesom sidste år handler det også om små hyggelige puslespil – en for hver dag i december frem til den 24. I år er kalenderlyset sparet væk – i stedet er valget så faldet på stearin lys i julens farver.

Vi sparer heller ikke vores udendørs belysning væk – for den kører som de foregående år på batterier – det gør vores juletræ i øvrigt også – og næste weekend er tiden inde til at tænde julebelysningen ude i haven.

 

Tilbage til Julekalenderen – som er af mærket Eurographic  – et canadisk mærke og bygget op så man kan genbruge emballagen med de 24 små skuffer.

 

Starten går 1. december når jeg ligger det første puslespil.

 

Loading