Jeg har nu prøvet mig lidt frem – med både hækling og strik – og fundet ud af at – strik passer bedst til de dårlige hænder jeg har. Jeg skal så på ingen måde lave større projekter – det bliver som det har været med hækling i mindre omfang og i afpassede sektioner – så jeg også får passet på mine hænder og arme.

Hidtil har jeg jo kun hæklet – og det er også rart at sidde med – men må erkende at jeg ikke kun kan gøre det. Aflægge mit håndarbejde vil jeg bare ikke – for det er afslappende at sidde med noget mellem hænderne og så skide være med hvor lang tid der går før noget er færdigt.

I disse plastik tider hvor vi alle opfordres til at mindske brugen af plastik og sørge for at det bliver skaffet af vejen på en god måde – så har jeg kastet mig over karkludene – det er ikke så krævende og et nemt lille projekt at sidde med.

Jeg strikker naturligvis i miljø venlige garner – disse på billedet er strikket af 30 % bomuld og 70 % bambus fibre – dejlig lette at arbejde med og så har garnet en anti bakteriel virkning.

Jeg hækler også ind i mellem på mine cafe gardiner – som jeg laver i forskellige farver – sådan må det blive lige nu.

 

færdige karklude

 

Jeg vil anbefale disse pinde til at strikke karklude med. De er gode til hænder der skal aflastes og samtidig afgiver pindene varme til hænderne. Det er domino pinde i Ibenholt og Rosentræ – her str. 4

Ibenholt og Rosentræ pinde str. 4

 

Loading