Hr Mand fik jo fjernet skinnen som hjalp til med at holde det brækkede kraveben i ro – så det kunne hele bedre op. Der er nu gået en uge siden – og bortset fra bivirkninger i forbindelse med narkosen og som først har lagt sig her for et par dage siden – er alt gået godt.

I morgen fredag er første arbejdsdag – starter blidt op – så der kommer en weekend lige efter.

Og således ser det ud nu

Lige nu med “piercing”

Klipsene bliver fjernet i løbet af næste uge og så skal såret og vævet have ro til at hele op. Det går fornuftigt med armen – men nu må vi se hvad fysioterapeuten siger. Under alle omstændigheder kommer der til at gå en rum tid, før det er i orden og jeg ved jo af erfaring at har man først fået sat knoglerne på plads via operation – så vil der altid være bivirkninger bagefter. Kun tiden vil vise, hvordan det bliver for Hr. Mand.

Loading