Der er nu gået en uge siden jeg stoppede med at tage kolesterol sænkende medicin. I den uge har jeg læst en del i Uffe Ravnskovs “Kolesterol – myter og realiteter” – Jeg må sige det er skræmmende læsning. At skulle læse hvordan lægemiddel industrien gør hvad den kan for at pakke tingene pænt ind – det har ærlig talt rystet mig i min grundvold.

Jeg kunne også på nettet læse at Radiodoktoren Carsten Vagn Hansen deler Ravnskovs meninger – så jeg vil klart følge op på nogle af de råd han giver på sin blog – det kan man læse om her: http://radiodoktoren.dk/radiodoktoren/

I den fortløbne uge – er jeg stort set blevet mig selv. Mit humør er steget adskillige grader. Jeg har ingen problemer når jeg er på ture med mine beagler – turerne er igen blevet til at holde ud. Selv mine drenge har bemærket at jeg har ændret mig og er blevet deres “vittige mor” igen 😆

Muskelsmerterne er væk, den der pressen i kroppen er væk og varmen i mine ben er vendt tilbage. Blodsukkeret er igen i mere normalt leje – da det jo også tog en himmelflugt 🙄

Jeg har i dag skrevet til min læge og meddelt hende at jeg er stoppet – det vil hun helt sikkert ikke bifalde – men det er der altså ikke noget at gøre noget ved – jeg vil ikke have forværret min diabetes, mit humør, ondt i musklerne og en forværring i min neuropati 🙁

Loading