Skønt det kun er 3 dage siden jeg stoppede med kolesterol pillerne – så mærker jeg allerede en forandring.

Det er i sær følesen af, at være fri – fri for den der snærende følese, af – at noget – var til stede i min krop.

Jeg har dog også haft nogle afgiftinings virkninger – i form af kanon hoved pine – så slem at jeg ikke kunne have hovedet nogen steder 🙁

Mit humør og optimisme er vendt tilbage – jeg har fået overskuet til mine hunde igen og i sær i dag har gå turerne været rigtig gode – jeg bliver ikke irriteret og gnaven, når de stopper op for 10. gang for at snuse.

En anden mærkbar virkning er den vidunderlige varme jeg har fået i mine fødder. Jeg kan igen føle at jeg betræder gulvet – jeg kan holde ud at have strømper på, hvor de før generede mig ret kraftigt, fordi jeg ikke kunne tage berøringen af strømperne mod mine fødder.

I næste uge vil jeg meddele min læge, at jeg er stoppet med pillerne, samt at jeg ikke starter op på noget lign. igen – det er endegyldigt slut.

Jeg vil hellere have mit gode humør og være glad, frem for at være undertrykt af sådan nogle lorte piller

Loading