Faktisk var det manden som stod for den her i dag :>
Salaten er ret simpel at lave og smager rigtig godt
til 4 pers.
2 agurk skrællet og udkernet
2 squash skrællet og udkernet
2 røde peberfrugt – i små stykker
Agurk og squash blev revet på food processor – men man kan også snitte dem i hånden.
1 bæger græsk yougurt 0,1 % – man kan også bruge en mere fedt rig hvis det ønskes – smagen bliver mere kraftig når der er mere fedt i.
Yougurten røres med citronsaft ca. 2 tsk, hvidløg presset 2 fed (eller efter smag), salt og peber.
Sørg for at salaten er udvandet ellers vil der hurtig dannes en “suppe” fra grønsagerne når dressingen tilsættes. Alternativ kan man anvende dressingen når man har taget salat op på sin tallerken.
Yderligere bruges feta ost i tern og lidt brød coutoner.
Salaten kan serveres til stort set alt kød – vi fik ribbenssteg.