Vi er ramt af en sand skyr trend. Aldrig har jeg set et produkt vinde så meget terræn så hurtigt. Det er bare alle steder  😯

Skyr i alle afskygninger og med forskellig smag – boller og andet brød med skyr – frossen skyr – skyr is – ja listen er lang.

Som så mange andre har jeg smagt på nogle af produkterne og det var en temmelig loren oplevelse  :!

Jeg kan slet ikke få noget særligt positivt ud af det – for noget smager rent ud af pommeren til – det er så tykt og stift at man nogle gange bare kan bruge en gaffel at spise det med. Det er muligt vikingerne havde stor succes med det da de ved tilfælde opfandt det for mere end 1000 år siden. Produktet indeholder godt nok en del protein og er fedtfattig – men smagen – nej tak.

Jeg har dog fundet et par enkle skyr produkter som jeg syntes er gode. Den ene er Thieses vanilie skyr – den er god som et mellem måltid og man lige syntes man skal have lidt sødt.

Den anden er Arlas peberfrugt/chili skyr som er kanon god til en bøf og andet lign. hvor det anvendes som sovs.

Skulle man falde for en naturel udgave er Thieses at anbefale – her kan man jo selv tilsætte den smag man vil, eller anvende det i bagværk.

Jeg kunne ikke drømme om at spise den naturel til morgenmad – her foretrække jeg den almindelige Ymer eller tykmælk – ja den med 3,5 % i – den mætter godt og længe og er at foretrække frem for den fedtfattige udgave  :;

Arlas skyr med peberfrugt og chili
Arlas skyr med peberfrugt og chili
Yhiese skyr m/vanilie
Yhiese skyr m/vanilie

Loading