Efter natten med BS fald er jeg nu blevet mig selv igen. Jeg fik sovet rigtig meget og godt – var ikke engang oppe på noget tidspunkt  :;

Jeg kom dog ud med et lidt højre BS til morgen – for dagen i går brugte jeg altså til at reparere mig i. Men skidt pyt, det er hurtigt indhentet igen og jeg har nu sat min insulin ned med 4 ie pr. dag.

Til morgen var det jo noget køligt – da en let frost havde lagt sig både på taget af huset og græsplænen – så min første går tur lidt i 9 foregik med vanter på  :mrgreen:  – mine stakkels gigt fingre kan jo ikke holde varmen – og nogen gloede da også lidt da jeg gik afsted med Darwin, hvor folk på gaden lige skulle kigge efter, at jeg havde VANTER på  😆

Men hellere lidt glo øjne – end at mine hænder bliver kolde  :;

I tirsdag slog Mathias vores græsplæne – og med det håber vi at det er sidste gang for denne sæson. Tænk at vi har skullet slå græsplæne helt til den 28. oktober  😯  Det er vist aldrig forekommet før. Men nu har vi en godt kortklippet plæne til frost og sne indfinder sig – og så undgår vi forhåbentlig sne skimmel i plænen, når foråret vender tilbage.

Loading