For første gang i laang tid fik jeg et voldsomt BS fald i nat  :-S

Jeg kunne for det første ikke sove – havde en del uro i kroppen og ikke mindst en beagle (Darwin) der kraftigt insisterede på at komme ind under min dyne, hvilket jeg ikke lige var i humør til. Grunden var også at jeg i går havde så ondt i mit højre ben – det jeg er hofte opereret i, da jeg natten forinden havde ligget for lang tid i en bestemt stilling. Når det opstår, så SKAL jeg bare have sådan at mit ben kan ligge som jeg vil det skal. Jeg bliver mere end hysterisk hvis noget er i vejen for mit ben – da det jo sidder i en bestemt position og ikke bare kan drejes som man kan med et normalt fungerende ben.

Så jeg var frustreret, både over benet og over Darwin som jo bare ville putte, som han plejer <3

Klokken 01:30 var jeg oppe på toilettet, og her kunne jeg mærke, at jeg ikke havde det godt. Alligevel lagde jeg mig igen. Symptomerne med koldsved, hjertebanken og den der underlige svagheds følelse forsatte – så efter 10 min. måtte jeg op igen. Jeg havde nær aldrig kommet ned af trappen, for mine ben rystede så voldsomt at jeg dårligt kunne stå på dem.

Nede i stuen målte jeg BS – det lå på 3,2 – så den var jo helt gal  😥

Så jeg måtte ud og tage mig et stykke rugbrød og for at få lidt guf på – kom jeg ost på. Med møje og besvær fik jeg sat rugbrødet indenbords – sad lidt og ventede på at få det bedre. Det går jo langsommere når man “kun” indtager rugbrød fordi BS så stiger langsommere – men i den sidste ende er det, ofte det bedste resultat. Jeg gik dog ud og drak et glas saftevand – og da klokken var passeret 2 – målte jeg igen BS, som her var steget til 5,8. Så gik jeg i seng igen – denne gang med Darwin tæt op af mig under dynen og faldt i søvn.

Til morgen vågende jeg ved 7:30 tiden. Havde ikke hørt manden var stået op og taget afsted på arbejde – så sovet fik jeg da.

Dagen i dag er som sædvanelig fyldt med kaos – når jeg har haft et BS fald. Jeg er så træt – har hovedpine og orker intet. Jeg har dog gået med beaglerne – hver for sig – og det er nok det eneste jeg præsterer i dag. Resten af dagen skal bruges til at komme mig – at få energien tilbage. Det dræner i den grad kroppen for energi når man får sådan noget. Jeg har også justeret på insulinen i dag – tror det er på tide, da det ikke kan udelukkes at det kan have noget at gøre med den Chrom pille jeg tager. Der sker noget med blodsukkeret i øjeblikket.

Loading