Den 6/9 skrev jeg dette indlæg  https://hoslykkegaard.dk/2014/09/et-eksperiment/

At jeg var begyndt på Chrom for at se om det kunne have en effekt på mit blodsukker – og ja det må jeg sige det har haft.

Så meget at jeg ikke stopper igen med det tilskud. Mit morgenblodsukker (faste) er blevet meget pænere og ligeledes mit aftens blodsukker (1½ time efter aftensmaden)

Det jeg nu sidder og undrer mig over nu er hvorfor undersøges vi diabetikere ikke for om vi har mangel på vitaminer og mineraler???

Det hele handler KUN om langtids profilen når vi snakker om læger – det virker på mig som profit, profit og atter profit fordi lægerne jo samarbejder med medicinal firmaerne og her handler det jo om at tjene penge. Medicin industrien tjener millioner vis af kroner på os med kroniske sygdomme . måske man skulle investere i aktier –  hmmm

 

Loading