Jeg kan godt mærker jeg er ved at “låse i” – det bliver mørkere nu og aftenen er pludselig blevet længere. Allerede nu er det svært at komme ud af dynen om morgenen – føler bare jeg skal sove – hmm – det bliver ski da en lang vinter  :mrgreen:

Op kommer jeg da og i gang med mine gøremål og med den mørke tid melder der sig mere indetid og jeg gider ikke sidde ved PC’en hele tiden og zappe derud af – jeg gider ikke spille computer spil hele tiden –  læse bøger er heller ikke en mulighed – det er for søvndryssende hmm – Der er ski da meget i vejen hva?

Jeg over vejer serøst at købe uge blade igen – måske en roman kunne få mig til at læse lidt – for som skrevet er bøger ikke lige min kop te mere – der var engang. Ugebladene har også krydsord så det kunne være god motion for de små grå deroppe på høloftet  😆

Og så skal jeg i gang med at strikke strømper – har i dag købt garn for 300 kr så jeg kan komme i gang. Jeg undersøgte markedet vedr. strømper for mine fusser skal holdes varme her i efterår og vinter perioden og de her diabetikere strømper er godt nok dyre – arghh det har min pengepung ikke råd til  😯  – så her kommer ordsproget med “nød lærer nøgen kvinde at spinde” da som sendt fra himlen – så varme sokker og ditto muffedisser til mine gigtplagede hænder skal der til  :;

Mon ikke jeg når jeg er kommet i gang kan strikke lidt til drengene også – i sær Simon elsker varme strømper – det må jeg lige snakke med ham om he he.

 

Loading