Ja så bliver det ikke bedre. Da manden stadig ikke kan så meget – er det mig der står for indkøb gaver og madlavning i øjeblikket. Drengene hjælper i det omfang de kan/vil – og de er rigtig søde til at gå med beaglerne om eftermiddagen.

I dag har været ekstra travl for mig – da jeg har været af sted på indkøb gået med alle beagler i formiddag – og så har vi sprunget over hvor gæret er lavest og hentet Juletræet frem fra kælderen. Jeg valgte det mindste vi har på 1½ meter da jeg bare ikke syntes det skal stå og fylde op over det hele. Jeg har købt en ny lys guirlande med 80 led lys i og det er faktisk ret hyggeligt på det lille træ 😀  Udover det har vi pyntet træet med engle og hvide stjerne samt lidt andet i hvidt/guld – bare sådan helt enkelt, som vi bedst kan lide det. Og nu står det så der

Julen 2014
Julen 2014

Sådan lidt i hjørnet – men alligevel ikke til at overse!

I dag har jeg købt en kæmpe kamsteg på næsten 4 kg. Jeg valgte en med ben da benene netop giver en bedre smag til kødet. Så nu kan vi da få flæskesteg  :;

I morgen skal manden til Scanning i Odense – så jeg er meget spændt på om han er ved at hele op igen. Han plages af kraftige smerter ind i mellem og holder ikke ud så længe til bestemte ting – udover det bliver han meget træt ind i mellem – men det går da fremad.

Tirsdag skal jeg lige have de sidste indkøb på plads og så vil drengene deltage i madlavningen Juleaften – så det hele bliver en rigtig familie middag  😆  – Desserten laver jeg onsdag formiddag. Og så er vi helt klar til at lade julefreden sænke sig over os !

 

Loading