Ja – jeg er endelig blevet enig med mig selv hvilket mønster jeg skal hækle i til det tæppe jeg har i tankerne.

Indtil videre har jeg hæklet i de farver jeg har liggende og som er købt til formålet. Jeg har dog besluttet at der skal flere farver ind over – så i dag har jeg bestilt yderligere 6 nye farver hjem. Det bliver spændende at kombinere dem for at finde den bedste farve sammensætning i tæppet.

Og så er jeg gået videre for nu har jeg også gardiner i planlægningen. Overvejer at hækle cafe gardiner til mine køkken vinduer. Samtidig har jeg også noget farve overskud som ikke rigtig passede ind i det tæppe jeg arbejder på – men måske det kan blive brugt til et sjal ? Om det bliver hæklet eller strikket ved jeg ikke – men vælger jeg strikke metoden vil det blive strikket i korte intervaller af hensyn til mine hænder.

Så jeg har håndarbejde nok til et stykke tid  :mrgreen:

Det foreløbige resultat 25/2-15
Det foreløbige resultat 25/2-15

Loading