Den 22. januar startede jeg op med en ny penkanyle som hedder Tricare og som er den min kommune vil bevilge tilskud til. Forud var jeg noget skeptisk da jeg til da havde brugt Novo super flow – så jeg var ikke helt glad ved situationen.

Dog skal det siges at jeg ind i mellem kæmper med ømme lår samt også buler som jeg kun kunne få i ro når jeg brugte en bestemt arnica creme.

Jeg besluttede dog at give Tricare et forsøg og det har jeg kørt på indtil for få dage siden hvor jeg vendte tilbage til novos – igen fordi jeg ville se om der virkelig var en forskel. Nu her 1 uge senere tilbage på Novos penne er min ømme lår i fuld flor.

Den forgangne måned hvor jeg brugte Tricare har jeg ikke haft et eneste tilfælde af ømhed eller buler – så tager jeg turen tilbage til Novos og straks er den gal igen – Ja stor var min overraskelse – for nu kan det jo meget vel være sådan at novos penne slet ikke har passet til mig – men jeg er bare forsat da det jo var dem jeg har fået anbefalet af diabetes personalet på sygehuset.

Kommunens spare plan på området kan nu i stedet vise sig at være min redning – i det de her Tricare overhovedet ikke har givet nogen problemer til nu.

Da nu det igen var en realitet at Novos penne anlagde ballade på mine lår – så er jeg igen fra i dag vendt tilbage til Tricare penkanylen.

Ak ja – sådan kan det gå nogle gange – at noget som jeg i første omgang var irriteret over – nu viser sig at være en god løsning  :;

Tricare penkanylen
Tricare penkanylen

Loading