Så har vi allerede den 1. februar. Jeg syntes ikke januar har været så slem at komme igennem denne gang. Jo vist har det været trist grå vejr – men MEGET mildt for årstiden – og med mildt mener jeg at ingen af mine beagler har haft behov for at have en trøje på og det er lidt usædvanligt for januar måned :>

Det eneste meget store minus der har været er at de (beaglerne) har slæbt mere skidt ind da haven jo var en stor mudderpøl.

Nu får vi heldigvis frostgrader den nærmeste tid hvilket hjælper på at beaglerne så kommer ind med mere rene poter og det er et stort plus – men det betyder nok også at trøjerne nu skal i brug for nogle dage.

At vi går mod lysere tider ses allerede nu her sidst i januar. Det bliver ikke helst så tidligt mørkt som for bare 1 måned siden. Faktisk har januar været nådig ved mig – måske fordi jeg har haft lejlighed til at sove længere om morgenen. Dette skyldes til dels at hele december er gået med mandens sygemelding – som også har varet ind i januar og vi derfor har sovet længere om morgenen. Det har været rigtig dejligt, for jeg er bestemt ikke den type der springer ud af sengen om morgenen i den mørke tid. En anden ting skyldes nok også at jeg hver eneste dag er ude i den friske luft, hvad enten det er gråvejr, regner, sner eller er blå himmel – beaglerne skal på gaden og der er ingen tvivl om at det er sundt at have hund når man taler om helsen. Det der med at ligge “begravet” på sofaen med tæpper er ikke mig – jeg holder mig aktiv trods alt og får så en bedre nattesøvn i den sidste ende.

Jeg kan godt mærke jeg har ændret sind igen og er ved at blive mit gamle glade jeg – selvom jeg af hele mit hjerte savner de familiemedlemmer jeg har mistet indenfor kort tid – så er tiden kommet til at tænke mere på mig selv igen.

Februar er en kort måned – så derfor vil jeg nu gå i gang  med at producere lidt Påskepynt – det er år og dag siden jeg har lavet sådan noget selv – at arbejde med lyse farver gør mig glad og så glider tiden lidt hurtigere til forårets komme. At det er mildt ses også på alle de vintergækker, krokus og erantis der stikker hovederne op af jorden – at det lige om lidt er forår.

hejfebruar

Loading