Den 15. december sidste år skrev jeg her på bloggen et indlæg omhandlende blandt andet et møde med den bobestyrer som havde fået min afdøde brors bo udleveret – samt at der forud var gået nogle hændelser som havde gjort mig vred.

Der er nu passeret over 1-1½ måneds tid siden da og sagerne går deres gang. Det har siden hen vist sig at min bror gennem det meste af den tid han arbejdede og det var stort set hele hans voksne liv – havde indbetalt penge til pension og oprettet en livsforsikring. Den seneste tids oplevelser er at disse penge i følge loven skal udbetales til de som arver udenom det samlede bo – og det kan meget vel vise sig at være en del penge det handler om. Jeg har derfor været over kirkekontoret og hentet døds og begravelses attester på begge mine forældre – samt min afdøde brors fødsels og dåbs attest – dertil skal jeg også bruge min egen – da dette indgår som dokumentation på at jeg er den jeg er.

Ydermere er min brors hus solgt pr. 15. januar og sagen er ved at blive gjort op så Skat og Skifteret kan godkende regnskabet.

Roen er således ved at sænke sig på det område – og jeg afventer nu hvor stort et beløb jeg arver efter min bror. Uanset størrelsen har jeg allerede lagt planer for, hvad der skal ske på det område og deri indgår også arven efter min far. Og NEJ pengene skal ikke bruges til tant og fjas eller ferier – men tænkes ind i et langstrakt forløb. I det daglige mangler jeg ingenting og det er rart at tænke den tanke, at lige netop de penge kan bruges på fremtiden der kommer.

Så er jeg kommet til det der udløste min vrede hin december dag 2014. Jo jeg fandt min brors dødsannonce på nettet og her har man – det vil sige – min brors eks kone – undladt at give en besked til mig om hvor, hvordan og hvornår han skulle bisættes – JA jeg blev meget VRED 👿  – Jeg har siden hen fundet hende via facebook og kraftig overvejet at sende hende en besked – men kors jeg ved også godt at det kan gøre tingene værre – men jeg syntes det var en svinestreg uden lige at foretage hen over hovedet på mig. Hun vidste godt – at hele sagen ville komme tilbage til mig – for hun havde jo sørget for at min bror ikke have kontakt med deres fælles barn – samt at han blev bortadopteret således at min bror mistede sit faderskab.

Jeg ved hvor han er blevet gravsat og det kan ikke udelukkes at jeg opsøger det sted – i hvert fald for at afslutte det her på min egen facon. Jeg havde ikke meget kontakt med min bror i de senere år – men den der skæbne han led – det fortjente han ikke – Ære være dit minde!

roedt_hjerte

 

Loading