Det første hold cafe gardiner nærmer sig sin afslutning. Jeg har besluttet at hækle kant rundt om så de ser mere færdige ud og jeg vil hænge dem op med gardinklemmer – dels tror jeg de vil hænge pænere, da de jo er tungere end “almindelige” gardiner – og dels er det nemt at tage ned når de skal vaskes.

Sådan ser et fag ud (til mit vindue) der skal hænge sådan et i hver side af vinduet.

cafe gardin

Gardinet er knap færdig og så skal det jo vaskes og presses før det kommer op og hænge.

Meen tankerne er allerede på gardin flugt igen – for da jeg ikke havde nok af den blå/lime/grønne måtte jeg anskaffe to nøgler mere og så kom der jo lige til at falde 12 nøgler mere i “kurven” til det næste hold gardiner  :blush:

Og de ser sådan ud:

Her i orange/gule toner
Her i orange/gule toner

 

Grunden til det er – også at det garn jeg laver gardinerne i er noget af det bedste hæklegarn jeg har haft mellem hænderne. Det er simpel hen så let og dejligt at arbejde med – glider godt på hæklenålen – et ret luftigt garn.

Jeg tror nok jeg kommer til at lave gardiner til hver årstid nu – det passer nogenlunde med at man tager gardinerne ned til vask – når årstiden skifter og så er det jo som at få nye gardiner på den måde.

Næste gang køber jeg dog garnet i Tyskland – da det er billigere. Garnet koster 27 kr nøglet herhjemme – så det kan godt svare sig. Har fundet den tyske side og de sender heldigvis også til Danmark.

Loading