Men det gør vi jo uanset hvad. Nu har juni måned været en lortemåned i følge sommer elskende mennesker – alle vegne har jeg hørt at nu var det for koldt – og det har jeg jo også selv syntes. For jeg er da hoppet i tyk jakke hver formiddag når jeg skulle ud med mine beagler – sågar enkle gange overvejet om jeg skulle have håndvarmere på – og så står det da skidt til  😯

Nu kom varmen så – og hvad sker der? – Jo nu er det altså for varmt hører jeg alle vegne – vi er ikke nemme at gøre tilpasse.

Selv indrømmer jeg gerne at temp. op over 25 grader er et stort onde for mig – det skyldes at min diabetes lider i varmen – hele min krop lider – man bliver gnaven og let irritabel – fødder og hænder hæver op og du ligner en overkogt krebs i hovedet med lettere ødemer –  :-S

Du sover af pommeren til om natten og vi sover jo oppe under taget – så der er altså godt varmt – selvom loftventilator og gulv ventilator sørger for at blæse det hele en lang march.

 

I skrivende stund afventer vi det varslede skybrud og dermed vender billedet og vi vil få mere normale temp. igen. Godt det samme – for mine stakkels beagler lider også under det her – så i morgen glæder vi os til mere hunde venlige temperaturer.

Loading