Ja det huer mig bestemt ikke – men min venstre arm bliver desværre værre og værre i øjeblikket.

Jeg har derfor måttet indlægge en ufrivillig pause fra mit elskede håndarbejde  :-S

Historien bag er ret lang og jeg vil ikke kede med en større beretning – andet end at jeg for år tilbage i 09 kom til skade med min venstre albue. Siden hen har det vist sig at jeg har haft en mindre brud i albuen som jeg dog ikke fik behandlet fordi jeg dengang “bare” troede den havde fået et kraftigt vrid. Jeg husker dog at noget ligesom knak da det skete. På daværende tidspunkt var jeg “alene” med drengene da manden var bortrejst med sit firma på en arbejdsuge i Finland og desuden hjemmeunderviste jeg også dengang. Jeg havde ikke muligheden for at opsøge læge eller noget – så derfor bed jeg det i mig.

Armen gik også i “orden” – men i årernes løb har den drillet mig en del når jeg har haft overbelastet den – så hæver leddet op og der kommer betændelse og det gør ret nas – udover det er det også meget irriterende.

Med tiden har jeg også fået sene knuder i mine håndled – da jeg som barn og ung ofte led af senehinde betændelse.

Lige nu driller hele venstre armen mig – både albuen og håndleddet – og jeg er i øjeblikket ved at tilrette ligge tingene således at jeg kan forsætte med at hækle – dette vil jeg komme nærmere ind på i et andet indlæg.

Jeg har haft brugt et albue bind – men nu bestilt et back on track hjem – så jeg håber derved at kunne forebygge med varme på når det vender tilbage – så det ikke tager så lang tid at hele op igen.

Udover det studerer jeg øvelser så jeg kan forbygge – evt betændelses tilstande og hævelser af underarmen.

Det får også betydning for hvilke garner jeg i fremtiden kan arbejde med – alt det er jeg ved at finde hoved og hale i – for jeg NÆGTER at give mit hækletøj op.  :;

Loading