Så er tiden også inde til at vi skal holde sommerferie. Fra uge 31-33.

Vi håber jo på lidt godt vejr – selvom den første uge ser lidt trist ud – men lige nu peger prognoserne på bedre vejr de følgende uge – så der også kan blive plads til lidt udeliv.

På mandag er den første opgave dog at Darwin skal opereres og have fjernet anal kirtlerne som volder ham så meget besvær – (Se beaglepack.dk for ydereligere info) Det er planlagt sådan at vi alle kan være om ham så han får roen til at komme sig. Dernæst skal Oscar have fjernet tandkød grundet hans epulis som desværre volder en masse problemer – dette taler jeg med dyrlægen om på mandag.

Ellers skal vi bare slappe af – ingen stressende ferie til os  :;  – vi skal bare hygge og have det rart i de 3 uger farmand er hjemme – desuden er hans ryg stadig ikke i orden efter cykeluheldet i november sidste år – men det går da fremad. Så med andre ord bliver det en hjemmeferie med lidt afstikkere hist og her – udover det er det også snart Simons fødselsdag. Og med 2 opkommende dyrlæge regninger bliver der heller ikke til så meget ferie på den konto – vi har nemlig også en hovedtrappe vi skal have lavet, ny hoved og havedør er også inde i billedet. Tilbud er indhentet – venter bare på håndværkeren.

Vi skal have sat noget i gang i forhold til VUC da Mathias igen har fået lysten til at prøve kræfter med nogle kurser derude – dette kan vi nok få afklaret i starten af august og om der er pladser tilbage til ham derude.

Sidst men ikke mindst skal jeg hækle, hækle og hækle  😆

Loading