Ja – nogen ville jo nok have skiftet bil for længe siden. Men den her bil er meget speciel.

Den har nemlig til hørt min far. Bilen gav han os tilbage i 2011 da han ophørte med at kunne køre den selv. Baggrunden er simpel – jeg skulle handle ind for ham og køre ham hvis han skulle noget – bilen måtte vi beholde og der blev derfor lavet et ejerskifte – da vi jo var de fysiske brugere af den.

I år bliver den 10 år og vi vil passe på den så længe det kan svare sig. I går blev den synet og fundet i orden – så nu kan vi køre 2 år mere i den.

I dag er jeg overlykkelig over vi har den. Efter Hr. mands cykel uheld og nu Mathias er startet på VUC er den virkelig god at have. Desuden letter det indkøb så der kan handles større ind – samt ikke mindst når en af beaglerne skal køres til dyrlæge.

Skoda Fabia

Loading