Jeg har et stykke tid taget glucosamin – mest af hensyn til mine knæ- da jeg har svær slidgigt i det højre. Min læge har været inde på nogle gange at jeg burde have et nyt knæ – men det har jeg til nu afslået.

I de seneste dage har jeg haft så mange smerter i hele kroppen – det har virkelig været slemt og jeg har haft svært ved at bevæge mig – samt været lidt stakåndet ind i mellem – måske fordi jeg havde ondt?

Jeg har derfor taget smertestillende og da jeg ikke tåler gigt medicin er det panodil og ipren som jeg tager 2 af hver sammen. Det kan holde smerterne væk.

I går – hen på eftermiddagen fik jeg det endnu værre på trods af at jeg havde taget smertestillende. Det var som om jeg var blevet kørt over af 10 vejtromler – mine muskler i nakke og den øverste del af ryggen gjorde bare så ondt – helt ud i armene. Mine smerter i benene var vilde og jeg kunne kun kravle op af trappen til 1. salen og baglæns ned igen. Det føltes 10 gange værre end når man er ved at få en influenza.

Jeg undrede mig en del og det eneste jeg havde lyst til var at gå i seng – så klokken 22 vaklede jeg op af trappen og her fik jeg et chok da jeg så mig selv i spejlet. Mit ansigt ligende en kogt krebs – jeg var febervarm og hævet i hele ansigtet.

Til morgen var det feset ud af kroppen og jeg ligende igen mig selv. Jeg tog 2 ipren forud for gå turen med beaglerne.

Resten af i dag har jeg haft det rigtig godt – jeg tog nemlig ikke mine glucosamin piller i går aftes (glemte dem)

Smerterne i ryg – nakke – arme og ben – ja hele kroppen er forsvundet som dug for solen. Jeg har haft en fornyet energi – trætheden som lammede mig er væk sammen med smerterne og jeg har kunnet gå normalt op og ned af trappen idag.

Jeg er ret sikker på at jeg har haft en mindre allergisk reaktion på glucosamin pillerne – evt. kombineret med de smertestillende piller jeg også havde taget.

Jeg er derfor stoppet med at tage glucosamin. Jeg tåler nemlig ikke skaldyr så godt – men normalt burde det ikke give reaktioner på glucosamin?

I stedet er jeg startet op på Avosol igen – og dem tror jeg nok at jeg giver en chance den næste tid.

Loading