Har sovet bedre i nat – dog afbrudt af små hoste anfald. Vågnede med enorm hovedpine – men har både vandflaske og panodiler ved hånden – så fik lige sovet et par timer mere.

Det går langsom fremad – men alt har en pris – man får ikke sådan en betændelse væk uden bivirkninger og de viser sig nu – i form af svimmelhed!

Jeg har det som om jeg har været på druk i flere dage  😆

Når jeg sidder kniber det med fokus på lyse ting som lyset fra computeren – altså at samle sig om mange ting – så derfor hækler jeg ind i mellem da jeg bedre kan holde fokus på det. Jeg skal passe på når jeg går rundt – for det er nogle gange som en søgang og jeg skal op og ned af trappen når jeg skal på toilet.

Mathias har tilbudt at blive hjemme så drengene kan tage sig af beaglerne – så kan jeg sejle min egen søgang  😆

Jeg er færdig med antibiotika på fredag – så der er altså nogle dage endnu – men må bare tage det som det kommer. Det bedste er at min sygdom er på retur  😀

I dag har jeg selv kunne tage mad og drikke og for første gang i over en uge har jeg drukket kaffe i eftermiddags – det var nu meget rart  :>

Manden laver maden vi spiser om aftenen – jeg har dog ikke siddet med ved spisebordet, da jeg ikke vil hoste hele familien op i ansigtet.

birketræ

 

Loading