Jahh – vi har været uden internet i 5 dage. Natten til torsdag i sidste uge røg hele pivetøjet – og selvfølgelig op til en weekend ikke  :;

Nå men det var der jo ligesom ikke ret meget at gøre ved og det har faktisk fået mig til at tænke  😎

For hvor er vi da afhængige af al det digitale fis. Faktisk kan man ikke have forbindelse til omverdenen hvis ikke man har en internetadgang  😯  – Alt foregår digitalt – simpel hen alt – det gælder lige fra mailboxen til e-boksen og hvor man bliver virkelig bekymret over om man nu har modtaget vigtige mails.

Du kan ikke læse nyheder overhovedet – med mindre du køber aviser eller tænder for TV avisen i fjernsynet – i de 5 dage har jeg ikke fulgt med overhovedet – for fjernsynet er blevet brugt på at se DVD’er  – film og tv serier – men som tingene jo render stærkt kan der faktisk ske meget på 5 døgn – så kan man tænke om det nu stadig var Lars L R der sad på magten i Danmark og den slags.

I dag er vores internet oppe at køre igen. Trefor rykkede ud lidt over kl. 8 til morgen og fik udskiftet vores fiberboks – for det var den der var gået sig en tur og så er det jo klart at intet fungerer  😆

Faktisk har jeg nydt dagene – jeg har nydt IKKE at skulle opdatere facebook og andre åndsvage “ligegyldige” ting i samme stil – men jeg har ved gud savnet mine hjemmesider – for netop i torsdags blev min ældste beagle 11 år og det kunne jeg ikke få lagt på beaglernes hjemmeside eller facebook hvor vi har rigtig mange følgere. Jeg havde alle billeder af Charlie parat – men kunne ikke få dem ind  😥

Jeg lånte mandens arbejdsmobil og via hans internet var jeg lige inde og ligge en kort besked på beaglernes hjemmeside – dog uden billederne. Dem har jeg endelig fået oploadet i dag som det første efter at nettet igen blev tilgængeligt.

Jeg sneg mig også lige ind på mit sims forum – for jeg viste jo at jeg nok ville blive savnet derinde  😆

Og hvad laver man så når der ingen internet adgang er?

Johh – jeg har faktisk hygget mig  😀 – Jeg er kommet i gang med at læse – jeg har malet i min “fortryllede skov” bog og jeg har hæklet. Jeg har prøvet de nye swing hæklenåle – og nøjj for noget bras  😯  – de ligger simpel hen så dårligt i hænderne på mig – så jeg er fluks vendt tilbage til mine elskede clover nåle  :;

En anden nyhed er at min ældste søn har fået LEJLIGHED og skal flytte hjemmefra pr. 1. december. Derfor har vi også lagt planer i den retning – for den nye lejlighed er noget større end den gamle han havde og derfor skal der flere ting til – blandt andet møbler. I morgen har manden taget en fridag og der kører han og sønnen til Ikea i Odense og kigger på sofaer og andre spændende ting – for vi har jo reelt set kun en måned at planlægge det hele i. Men det bliver rigtig spændende for Simon og jeg håber at det denne gang bliver lykkens gang for ham. Dermed træder paragraf 38 i kraft igen da han skal modtage bostøtte fra kommunen og vi håber meget det bliver den “gamle” elskede pædagog der vender tilbage som støtte til Simon.

Da jeg nu – godt nok ufrivillig – har oplevet at man godt kan fungere uden internet – så er facebook da en af de ting jeg nok vil vælge fra – undtaget er beaglernes facebook – så nu vil jeg få ryddet op i det hele derinde så jeg ikke får opdateringer alle steder fra.

Jeg er endnu ikke helt rask af lungebetændelsen. Jeg får ikke længere antibiotika – det sluttede i fredags efter en 10 dage lang kur – men jeg hoster og har en stemme som ligner en gammel mand på 90 – rusten og knækker over – men det retter sig vel igen. Jeg er begyndt at komme ud i den friske luft og går hver dag med alle beaglerne. Det er hårdt at komme i gang efter mere end 14 dages sygdom – dertil kommer også Mathias’ lungebetændelse – samt den dårlige mave han rendte ind i, i sidste uge – og i dag er jeg startet op med dårlig mave – det er simpel hen en følge af det antibiotika vi har fået.

11 års fødselaren (22/10-15)
11 års fødselaren (22/10-15)
mine malerier
mine malerier
Bogen jeg læser - Den er god !!
Bogen jeg læser – Den er god !!

Loading