Endelig er der noget der ligner et gennembrud. Jeg har jo spekuleret rasende meget over hvorfor mine hænder og arme opfører sig sådan som de gør – med betændte led og fingre som ikke kan bevæges??

Jeg har ikke kunnet hækle – noget jeg savner virkelig meget.

Siden jeg var syg med lungebetændelse tilbage i midten af oktober – har jeg spist Gele royal (bidronninge føde) Der er cirka gået 6 uger siden og nu mærker jeg faktisk en forandring. Tænk kan det virkelig være DET?

Jeg har fået en betydelig større energi – bliver ikke så let træt – har fået meget mere overskud og frem for alt positive tanker – faktisk føler jeg mig i kanon humør.

De seneste par uger (cirka) har jeg bemærket at mine smerter og bevægelses frihed i fingre og hænder er blevet bedre – det er kommet gradvis og ikke bare sådan – men pludselig ligger man mærke til at det er blevet anderledes.

Hvad er så det som er anderledes. Jo mit blodsukker har forbedret sig – om morgenen ligger det rigtig pænt og det holder sig faktisk fornuftig i løbet af dagen. En anden ting er at der er indtrådt en hel anden varme i mine hænder. Jeg får stadig begyndende betændte led og sener – men det tager hurtigere af nu. Det flytter stadig fra hånd til hånd – fra finger til finger og op i armene – men på en helt anden måde. Jeg får hurtigere bevægelse i fingerne igen – hvor det før kunne tage flere dage.

Jeg har læst op på det – i sær på amerikanske netsider og jo undersøgelser viser at Gele Royal har en positiv indvirkning på visse gigt problemer.

Lige nu er det jo stadig i undersøgelses fasen hos mig – så jeg forsætter og vil ikke holde op med at tage min Gele Royal kapsel – den er kommet for at blive også fordi den virker på 1000 andre ting. Jeg er blevet mere fortrøstnings fuld og jeg er begyndt at hækle igen – sådan i det små  😀

Loading