I dag er det 1. søndag i Advent og Julen nærmer sig med hastige skridt.

Vi skal lige have flyttet Simon – så den første uge i december bliver travl. Men så håber jeg jule roen kan sænke sig lidt mere når det er på afstand. Om 2½ uge får Mathias Juleferie og så skal vi jo hygge lidt i de sidste dage op til Jul.

Jeg har købt ny julevoksdug til spisebordet og fået anskaffet et advents lys som nu er placeret i min fars gamle stage. Ingen Jul uden den  :;

Vores opvaskemaskine – har valgt at strejke så jeg får ikke bagt noget i dag til advents hyggen – den må jeg hitte på på anden måde. Jeg er nød til at skåne hænderne – så derfor ikke så meget almindelig opvask.

Nu står den på indkøb inden Gorm (storm/orkan) melder sin ankomst og så håber vi bare på at taget bliver på vores hus.

Ingen Jul uden min fars gamle lysestage
Ingen Jul uden min fars gamle lysestage
Nisserne rumsterer på spisebordet
Nisserne rumsterer på spisebordet

 

Loading